Egy kontinens meghódítása...

- Zita és Laci Ausztráliában -

Jaj de régen vagyunk már itt....

2015. november 07. - ZitaesLaci

Hát nagyon rég jelentkeztünk ujjabb posztal. Eleg sürüek a napjaink és hát lenne miről írni, de az időnk nagyrésze sajnos mással megy el. Azért most bejelentkezünk ismét egy videós bejegyzéssel.

img_1139.JPG

Jól vagyunk. Zita elkezdi a második szemesztert lassan, szóval minden rendben alakul. Az eredményekről még nem tudunk semmit, reméljük a legjobbat, bár nagyon hirtelen csöppent bele. Nekem az angolom fejlődik. Az biztos amire már az elején rájöttem hogy sokkal kellemetlenebb ha nem beszelsz, mintha beszelsz de nem helyesen. Szóval használom azt amit csak tudok. :)

Próbáljuk kitölteni a napokat 110%-osan. Elég hihetetlen amikor egy rövidebb nap után hazaérve gyorsan összepakolva elindulunk a 10 percre lévő beachre egy kicsit fürdeni vagy csak sétálni. Rengeteg lehetőség van itt időt eltölteni szóval unatkozni nem nagyon tudunk. Elkezdtünk figyelni az étkezéseinkre is, már azért az egészségesebb dolgokat vesszük amennyire (gazdaságosan) meg tudjuk oldani.

Rövid 1 napos kirándulásokat teszünk. Voltunk kengurut nézni a körülbelül tőlünk egy órára lévő moriset parkba. Itt vadon élő kengurukat lehet nézni. És bár etetni nem nagyon lehet mi azért egy nagy adag répával érkeztünk :) biztos ami biztos. Elég sokan voltak rajtunk kívül de találtunk egy elárvult példányt elfekve a fűben. Amikor már simogattuk jó ideje jött egy ?parkőr? és szólt hogy inkább menjünk másfelé mert ez a példány beteg. Hát levert minket a víz, ugye egy europai az ez az állat beteg kifejezésre arra gondol hogy veszett és mostmár mi is azok vagyunk és kifogunk hallni. DE itt inkább csak stresszesre gondolt.

Elmentünk a városba lévő Sealife ócenárium és a Madame Tussaud viasz múzeumba is. Szívesebben néznénk meg az állatokat a természetes környezetükben. Viszont ettől függetlenül nem volt rossz a látni az állatokat közelről.

Átmentünk északra a Fairfax lookouthoz is ahol láttunk bálnát, és csodálatos kilátást is. Errol van fennt egy rövid videó intagrammon: ITT , ITT es ITT.

 

Ígérem próbálok hetente egyszer bejelentkezni, pár képpel, illetve inkább videókkal mivel az gyorsabban megvan mint a képek feltöltése.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zitaeslaciau.blog.hu/api/trackback/id/tr928056512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása